CALL CENTAR

068 007 003

pon-pet 08:00h-16:00h

SANDALE ALTASWIM C

Adidas - BA9289

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE ODREDI VELIČINU

  • 11.5
  • 12.0
  • 1.0
  • 2.0

OPIS PROIZVODA

Adidas Altaswim C su dečije sandale, idealne za kupanje. Nude potpuno podesive trake koje savršeno pristaju stopalima koja stalno rastu. Brzo se odvodi voda I brzo se suše. Đon je od Eva pene, sa fleksibilnim žlebovima za prirodno kretanje.

SPECIFIKACIJA

Program: Dečiji
Robna grupa: Sandale
Brend: Adidas
Đon: Guma
Održavanje: Brisati vlažnim sunđerom i sapunicom
Gornjište: Poliuretan
Postava: Platno

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.

Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali se ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.