CALL CENTAR

068 007 003

pon-pet 07:00h-15:00h

6 IN WP SHEARLING BOOT - A156N

119,99 €

Ušteda: 60,00 € (-50%)

60,00 €

IZBOR VELIČINE

  • 4.5

ODREDI VELIČINU

OPIS PROIZVODA

Zimska duboka cipela koja obezbeđuje da stopala ostanu suva u svim vremenskim uslovima. Cipela je obložena veštačkim krznom koje pruža celodnevnu udobnost i prijatan osećaj pri nošenju. Timberlandova ekskluzivna tehnologija osigurava izvanrednu udobnost za vreme nošenja i obezbeđuje apsorpciju udaraca prilikom hodanja. Lagana i fleksibilna guma na đonu sa multi usmerenim brazdama dizajnirana je za kretanje po različitim terenima.

SPECIFIKACIJA

Robna grupa: Cipele
Održavanje: Čistiti suvom mekom četkom
Održavati preparatima za kožu
Program: Dečiji
Devojčice
Sastav: Koža
Brend: TIMBERLAND

BREND

TIMBERLAND brend osnovao je u SAD-u ruski imigrant Nathan Schwartz. Schwartz je rođen u siromašnoj jevrejskoj porodici. Njegovi preci su proizvodili cipele, pa je bilo logicno da krene njihovim stopama. Bio je ambiciozan, hteo je stvoriti napredniju obuću, pa je napravio vodonepropusne cipele. 1952. godine je kupio polovinu The Abington Shoe Compani, dok je 1955. godine postao većinski vlasnik. Deset godina kasnije kompanija Abington Shoe počela je da ugrađuje tehnologiju brizganja u svoju obuću. Inovacija je omogućila proizvodnju virtuelno vodootpornih čizama, varirajući sa hladnom temperaturom ili tropskom vremenskom opcijom. 1973. godine je kompanija promenila ime u Timberland. Iako su ih proslavile svetlo braon čizme od prevrnute kože, brend Timberland pravi modele i od kože u drugim bojama. Takodje u ponudi ima i kolekciju odeće za muškarce i žene, koju kupuju osobe koje žele da izgledaju dobro i da istovremeno tokom pešačenja i drugih aktivnosti na otvorenom nose odeću snažnu i otpornu. Za izradu odeće koriste se prirodni materijali, prirodni pamuk kako bi se smanjilo zagadjivanje veštačkim materjalima, ali i noviteti kao vodootporni slojevi, džepovi za mobilne telefone. Timberland koristi uvek moderne klasične krojeve koji pristaju svima. Timberland odeća garantuje odličan izgled i osećaj.

Odaberi veličinu

Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali se ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.