CALL CENTAR

068 007 003

pon-pet 07:00h-15:00h

LFS PATIKE 997-CM997HRL

IZBOR VELIČINE

Artikal trenutno nije dostupan na lageru!

ODREDI VELIČINU

OPIS PROIZVODA

Klasične New Balance 997 patike koje volite dobijaju novi izgled i nadogradnju sa modelom 997H. Izrađene od izdržljivog antilopa i mrežastih materijala, daju potpunu udbobnost tokom celog dana. Inspiracija za heritage izgled dobijena iz primarnog New Balance 997 modela. New Balance 997H sadrži smele boje i prepoznatljiv New Balance logo na sa obe strane patike.

SPECIFIKACIJA

Program: Muški
Brend: NewBalance
Robna grupa: Patike
Dodatno:

BREND

NEW BALANCE je američka kompanija, sa tradicijom dužom od 100 godina. Na početku je proizvodnja bila isključivo po narudžbini, prodaja je bila spora i brend nije bio poznat. Na dan Bostonskog maratona 1972. godine Jim Davis je kupio kompaniju i od tada kreće njen ubrzani razvoj. Popularnost trčanja kao hobija je konstantno rasla, a kompanija je nastavila posvećenost individualnim osobinama trkača, nastavljajući sa ponudom različitih modela. New Balance je prvi počeo da koristi jedinstvene brojeve za svoje modele, a ne imena. Broj je definisao vrstu modela, aktivnost za koju je dizajniran i da li je model napravljen radi stabilnosti ili brzine. 1976. godine je lansiran 320, prvi model ovog brenda, koji je imao sada poznati logotip „N“. Proglašen je za model broj 1 na tržištu patika za trčanje i od tada kreće globalni proboj. Danas je New Balance multinacionalna korporacija koja proizvodi obuću i odeću, uključujući specijalizovane proizvode za sportove kao što su fudbal, kriket, košarka i biciklizam. Misija brenda nije da bude najpopularniji već najbolji i navode da je njihov cilj da pomognu da mi postignemo svoje ciljeve.

Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali se ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.

Đak Sport DOO, Podgorica | Adresa: Magistralni put NK-PG, 81000 Podgorica | PIB: 03020223 | Kontakt e-mail: onlineme@djaksport.com | Kontakt tel.: 068 007 003