CALL CENTAR

068 007 003

pon-pet 07:00h-15:00h

KAPA ZA PLIVANJE CLASSIC LOGO SILICONE JR-91670-20

8,99 €

Ušteda: 2,70 € (-30%)

6,29 €

-

IZBOR VELIČINE

  • Unsz

ODREDI VELIČINU

OPIS PROIZVODA

Od 2008. godine Arena pravi kape za plivanje od mešavine lateksa sa silikonom, čime se obezbeđuje izvrsna fleksibilnost i visok nivo komfora.

SPECIFIKACIJA

Brend: Arena
Program: Dječaci
Djevojčice
Muški
Unisex
Ženski
Robna grupa: Kape
Dodatno:

BREND

ARENA je vodeći svetski brend plivačke opreme. Kompanija je počela sa radom 1973. godine, a pokrenuo ju je zaljubljenik u sport i preduzetnik Horst Dassler. Preko 40 godina brend Arena pomaže plivačima i ljubiteljima vodenih sportova da postižu vrhunske rezultate. Ovaj brend je prisutan u 103 zemlje širom sveta preko svoje mreže poslovnih partnera u Italiji, Francuskoj, Nemačkoj, SAD, kao i u 11 zemalja Dalekog istoka. Osnovana je kao prva tekstilna firma koja je orijentisana na proizvode za vodu. Arena je bila prva firma za proizvodnju kupaćih kostima koja je krenula u potragu za razvojem najbržih, najlakših, najglatkijih i najizdržljivijih materijala za svoje proizvode u domenu takmičarskih i rekreativnih programa. Proizvodi široku paletu vrhunskih proizvoda: kupaćih kostima, naočara, kapa, peraja i svih ostalih plivačkih artikala. Svi proizvodi su urađeni na osnovu temeljitih istraživanja, tehničkih saznanja i predanosti kvalitetu.

Odaberi veličinu

Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali se ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.

Đak Sport DOO, Podgorica | Adresa: Magistralni put NK-PG, 81000 Podgorica | PIB: 03020223 | Kontakt e-mail: onlineme@djaksport.com | Kontakt tel.: 068 007 003