Zamjena i povrat poručenog artikla

U skladu sa važećim Zakonom o zaštiti potrošača, artikal koji je poručen online kupac ima pravo da zamijeni za drugu veličinu, da zamijeni za neki drugi proizvod iz ponude ili da vrati da mu se vrati novac. Zamjena ili povrat je moguć u roku od 14 dana od dana prijema pošiljke, pod uslovom da artikal nije korišćen, da nisu skinute etikete i da je u originalnoj ambalaži. U suprotnom zamjena ili povrat nisu mogući.
Molimo Vas da artikal koji želite da zamijenite ili od čije kupovine želite da odustanete ne šaljete samoinicijativno, već isključivo u dogovoru sa zaposlenima.

Zamjena

Kako bismo organizovali zamjenu potrebno je uputiti zahtjev za zamjenu na email adresu onlineme@djaksport.com i biće Vam proslijeđen obrazac koji je potrebno popuniti i vratiti, kako bi organizovali zamjenu preko kurirske službe.
Na raspolaganju je i mogućnost da pozovete naš kontakt centar i operater će organizovati da kurirska služba dođe i preuzme artikal koji Vam ne odgovara i nakon toga biće Vam poslat odgovarajući. Prije poziva pripremite račun koji Vam je stigao uz proizvod i šifru modela koji želite za zamjenu.
U slučaju zamjene poručenog artikla preko kurirske službe, troškove preuzimanja proizvoda koji se mijenja i dostave zamjenskog artikla snosi kupac, što ukupno iznosi 3 eura i zamjena može da potraje 7 do 10 dana.

Povrat

Ukoliko Vam ne odgovara artikal koji ste poručili i ne želite ništa drugo u zamjenu, možete ga vratiti, a mi ćemo Vam vratiti novac. Odustajanjem od ugovora oslobađate se svih obaveza, osim obaveze plaćanja troškova vezanih za slanje robe koja se vraća uslijed odustanka od ugovora.
Potrebno je uputiti zahtjev za povrat na email adresu onlineme@djaksport.com i biće Vam proslijeđen obrazac koji je potrebno popuniti i vratiti, kako bi organizovali povrat preko kurirske službe.
Druga mogućnost je da pozovete naš kontakt centar i mi ćemo organizovati da kurirska služba dođe i preuzme proizvod.
Naglašavamo da se novac vraća isključivo uplatom na tekući račun. Rok za uplatu novca je 14 dana.