CALL CENTAR

+382/7810-4420

pon-pet 09:00h-16:00h

OUT PANTALONE CERICE

Ice Peak - 2-54192-380-990

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE

  • 36
  • 44

OPIS PROIZVODA

Tehnologija materijala: Ovaj proizvod je napravljen od Icetech-a koji je visokokvalitetna funkcionalna tkanina za aktivnu upotrebu na otvorenom. Štiti od vetra i kiše, ali ostaje udoban zahvaljujući prozračnosti. Vodootporna i prozračna tkanina: 10 000 mm 5000 mvp. Materijal vas štiti od vetra i vode u ekstremnim uslovima, a prozračnost vam pruža ugodan osećaj pri laganim aktivnostima. Četvorosmerni rastezljivi materijal se proteže u svim pravcima i daje maksimalnu slobodu kretanja.

SPECIFIKACIJA

Brend: Ice Peak
Sastav: Poliester 90%
Elastin 10%
Robna grupa: Ski pantalone
Program: Ženski

BREND

ICEPEAK je finski brend osnovan 1996. godine. Brend je inspiriran svetskim trendovima i mladalačkim stilom života i stvara funkcionalnu odec´u za sport, slobodno vreme i svakodnevnu upotrebu. Uživanje u sportu i uživanje u prirodi najbolji su zajedno sa prijateljima i porodicom i zato stvaraju odeću koja će pomoći zabavi na otvorenom. U kolekcijama to pokazuje živahnim bojama, trendovskim dizajnom i uvek funkcionalnim stilovima. Nekoliko glavnih karakteristika IcePeak asortimana su antibakterijski tretirani materijali, antipilling tretman koji odeću duže vremena drži očuvanom, cool tech za najbolji mogući prenos vlage, icestretch tkanine koje ne menjaju svoj oblik pa su veoma udobne i zbog toga odličan odabir za sve one koji se bave aktivnostima koje zahtevaju potpunu slobodu kretanja.

Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali se ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.