Isporuka širom Crne Gore, za 2-3 radna dana.

Besplatna isporuka za kupovinu u iznosu preko 30,00 EUR

Plaćanje kreditnim karticama, pouzećem i avansno.

O nama

Đak je jedan od najvećih multibrend lanaca sportske opreme u Srbiji, Crnoj Gori i regionu jugoistočne Evrope. Svi najpoznatiji svjetski brendovi se nalaze u našem asortimanu: Nike, Adidas, Reebok, Hummel, Converse, Puma, Asics i mnogi drugi.

Počeli smo sa idejom da najpopularnijim sportskim brendovima, prepoznatljivom uslugom i stabilnim poslovanjem unesemo zdrav duh u sve segmente života. Tržište sa kojeg smo krenuli prije više od dvije decenije je Srbija, a sada poslujemo i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji i širimo se i dalje.

Imamo široku ponudu najpoznatijih sportskih brendova obuće, odjeće i opreme za fudbal, trčanje, košarku, rukomet, odbojku, tenis i svakodnevne prilike. Kompanija je ekskluzivni uvoznik i distributer renomiranog danskog proizvođača sportske opreme Hummel, poznatog po svom rukometnom, fudbalskom i modnom programu. Kompanija je i ekskluzivni uvoznik i distributer brenda Kappa.

Našu sportsku porodicu čini preko 800 zaposlenih i preko 80 maloprodajnih objekata širom regiona.

Naš cilj je da svim generacijama, rekreativcima i sportistima ponudimo veliki izbor kvalitetne sportske opreme na jednom mjestu i da im obezbijedimo zadovoljstvo prilikom odabira i kupovine u našim radnjama kao i putem on-line kupovine.

Podaci o trgovcu

  • Naziv: ĐAK SPORT D.O.O. PODGORICA
  • Adresa: MAGISTRALNI PUT PODGORICA-NIKŠIĆ BB, 81000
  • Djelatnost i šifra djelatnosti: trgovina na veliko obućom i odjećom - 52430
  • PIB: 03020223
  • Web adresa: www.djaksport.me
  • Kontakt telefon: 068 007 003
  • Kontakt e-mail: onlineme@djaksport.com
Đak Sport DOO Podgorica ©2024 Sva prava zadržana. Izrada SmartWeb Izrada Smart Web