CALL CENTAR

068 007 003

pon-pet 07:00h-15:00h

  • +10.000

    ARTIKALA

  • +100

    BRENDOVA

  • +700

    ZAPOSLENIH

O NAMA

Đak je jedan od najvećih multibrend lanaca sportske opreme u Srbiji, Crnoj Gori i regionu jugoistočne Evrope. Svi najpoznatiji svjetski brendovi se nalaze u našem asortimanu: Nike, Adidas, Reebok, Hummel, Converse, Puma, Asics i mnogi drugi.

Počeli smo sa idejom da najpopularnijim sportskim brendovima, prepoznatljivom uslugom i stabilnim poslovanjem unesemo zdrav duh u sve segmente života. Tržište sa kojeg smo krenuli prije više od dvije decenije je Srbija, a sada poslujemo i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji i širimo se i dalje.

Imamo široku ponudu najpoznatijih sportskih brendova obuće, odjeće i opreme za fudbal, trčanje, košarku, rukomet, odbojku, tenis i svakodnevne prilike. Kompanija je ekskluzivni uvoznik i distributer renomiranog danskog proizvođača sportske opreme Hummel, poznatog po svom rukometnom, fudbalskom i modnom programu. Kompanija je i ekskluzivni uvoznik i distributer brenda Kappa.

Našu sportsku porodicu čini preko 700 zaposlenih i preko 80 maloprodajnih objekata širom regiona.

Naš cilj je da svim generacijama, rekreativcima i sportistima ponudimo veliki izbor kvalitetne sportske opreme na jednom mjestu i da im obezbijedimo zadovoljstvo prilikom odabira i kupovine u našim radnjama kao i putem on-line kupovine.

Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali se ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.

Đak Sport DOO, Podgorica | Adresa: Magistralni put NK-PG, 81000 Podgorica | PIB: 03020223 | Kontakt e-mail: onlineme@djaksport.com | Kontakt tel.: 068 007 003