Isporuka širom Crne Gore, za 2-3 radna dana.

Besplatna isporuka za kupovinu u iznosu preko 30,00 EUR

Plaćanje kreditnim karticama, pouzećem i avansno.

Uputstvo za prijavu

Registracija se obavlja samo jednom, dok je svaki naredni put neophodno da se prijavite odnosno ulogujete na sajt, kako bi imali pristup Vašem korisničkom panelu i kako bi mogli da kreirate porudžbinu. Prijava je izuzetno jednostavna i objašnjena u nastavku, kao i mogućnosti koje nudi korisnički panel.

1.korak – Polje za prijavu se nalazi u gornjem desnom uglu ekrana. Neophodno je unijeti email adresu sa kojom ste registrovani i lozinku koju ste tom prilikom osmislili. Nakon toga idite na dugme login.

j2.korak – Dokaz da ste se uspešno prijavili odnosno ulogovali na sajt je to što je u gornjem desnom uglu ekrana, pored korpe, prikazano Vaše ime i prezime. Nakon prijave možete pristupiti Vašem korisničkom panelu. Dovoljno je da zaustavite kursor na Vašem imenu i prezimenu i otvoriće se padajući meni, u okviru koga su: moj profil, lista želja, istorija, moje adrese, đak kartica i odjava.

Moj profil – Otvaranjem ove stranice, pristupate podacima koje ste ostavili prilikom registracije. Tu je pružena mogućnost da izmenite navedene podatke, ukoliko je došlo do nekih promjena.

Lista želja – Otvaranjem ove stranice možete imati uvid u modele koji su Vaši favoriti i koje ste pretražujući na sajtu označili za listu želja.

Istorija kupovine – U istoriji kupovine su prikazane sve Vaše porudžbine koje ste kreirali. Na ovoj stranici možete pratiti status Vaše porudžbine.

Đak kartica – Na ovoj stranici imate mogućnost da povežete Vašu Đak karticu, ukoliko je već posjedujete, jer ste za istu aplicirali u nekom od naših maloprodajnih objekata, popunjavanjem pristupnice kod kolega na kasi.

Ukoliko do sada niste postali član loyalty kluba imate mogućnost da aplicirate online. Potrebno je popuniti tražene podatke. Proces apliciranja možete pogledati ovde.

Odjava – Služi za odjavljivanje sa naloga.

Đak Sport DOO Podgorica ©2024 Sva prava zadržana. Izrada SmartWeb Izrada Smart Web