Isporuka širom Crne Gore, za 2-3 radna dana.

Besplatna isporuka za kupovinu u iznosu preko 30,00 EUR

Plaćanje kreditnim karticama, pouzećem i avansno.

Postani Partner - Veleprodaja Brendova: Kappa, Joma, Hummel, Copperminer i Eastbound

Dobrodošli na stranicu posvećenu partnerstvu i veleprodaji renomiranih sportskih brendova Kappa, Joma, Hummel, Eastbound i Copperminer. Kompanija Đak Sport ponosno nosi titulu zvaničnog distributera ovih prestižnih brendova za Crnu Goru, Srbiju, Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku.

O Nama

Đak Sport je lider u distribuciji vrhunske sportske opreme i odjeće, pružajući našim partnerima pristup najnovijim kolekcijama brendova Kappa, Joma, Hummel, Copperminer i Eastbound. Naša misija je da omogućimo ljubiteljima sporta i aktivnog načina života proizvode najvišeg kvaliteta koji zadovoljavaju sve njihove potrebe.

Naši Brendovi

  • Kappa: Globalno priznati italijanski brend sa dugom tradicijom u proizvodnji sportske odjeće, obuće i dodataka. Kappa je sinonim za stil i performanse, nudeći izuzetno široke kolekcije koje prevazilaze sport. Bilo da ste klub i da vas interesuje fudbal, odbojka, košarka ili premium fashion koncept (Robe di Kappa, Banda 222), ili možda volite 'outdoor' priču (Cento, Fisi), pokrivamo sve oblasti sa Kappa brendom. Izuzetno popularan u Crnoj Gori, zbog blizine italijanske obale.
  • Joma: Španski brend koji se ističe inovacijama i vrhunskom kvalitetom sportske opreme. Joma je izbor brojnih profesionalnih sportista širom sveta. Savršene patike za trčanje, fantastične kolekcije za timske sportove, kao fudbal, rukomet, odbojka, košarka.
  • Hummel: Danski brend sa snažnim fokusom na timske sportove, poznat po svojim karakterističnim dizajnom i visokokvalitetnim proizvodima. Apsolutni lider u rukometu, sa jakom velikim rastom u fudbalu i košarci. U poslednje vrijeme ima status i kultnog brenda zbog svoje stogodišnje tradicije, i može se naći u premium fashion i sportswear radnjama.
  • Copperminer: Jedan od najboljih 'outdoor' brendova na tržištu, sa najboljim odnosom cijena-kvalitet. Čizme, cipele ili jakne i prsluci, sa Copperminerom možete pokriti kompletnu outdoor kolekciju.
  • Eastbound: Naš najbrže rastući brend, sa širokim kolekcijama tekstila. Urbane trenerke, majice za trčanje, moderni šortsevi, uz najbolju cijenu na tržištu, može pozicionirati Eastbound unutar vašeg asortimana veoma visoko, veoma brzo.

Postanite Naš Partner

Ukoliko ste zainteresovani da postanete dio naše veleprodajne mreže i da u vašem asortimanu ponudite proizvode brendova Kappa, Joma, Hummel, Eastbound, Copperminer, pozivamo vas da nas kontaktirate. Kao naš partner, imat ćete pristup ekskluzivnim pogodnostima, personalizovanoj podršci i fleksibilnim uslovima saradnje.

Kontaktirajte Nas

Za više informacija o našim brendovima i mogućnostima partnerstva, molimo vas da ostavite vaše kontakt podatke, uključujući email adresu i broj telefona. Naš tim će vam se uskoro javiti kako bismo razgovarali o detaljima i potencijalnoj saradnji.


Hvala vam na interesovanju za ove izvanredne brendove. Radujemo se budućoj saradnji!

Vaš partner za sportski uspjeh!

Đak Sport DOO Podgorica ©2024 Sva prava zadržana. Izrada SmartWeb Izrada Smart Web