Isporuka širom Crne Gore, za 2-3 radna dana.

Besplatna isporuka za kupovinu u iznosu preko 30,00 EUR

Plaćanje kreditnim karticama, pouzećem i avansno.

Organizacione vrijednosti

Naše vrijednosti su definisali naši zaposleni. Naše vrijednosti su slika naše organizacione kulture i obrasca ponašanja svih zaposlenih bez izuzetka. Oslanjanjem na organizacione vrijednosti u svakodnevnom radu pomažemo jedni drugima u ispunjavanju naše misije. Za naše trenutno zaposlene, naše organizacione vrijednosti su mjerilo uspjeha i dio radnog učinka, za one koji tek treba da postanu naši zaposleni one su kriterijum za odabir. Praktikovanjem naših organizacionih vrijednosti posebno uvažamo potrebe naših kupaca i trudimo se da ih kupci osjete u našoj svakodnevnoj saradnji. Naše vrijednosti su proistekle iz univerzalnih moralnih načela i odabrane su tako da realno odslikavaju okruženje u kojem svakodnevno provedemo najveći dio svog dana.

Fleksibilnost

Prilagođavamo se promenama u vremenu, mjestu i načinu rada. Uvažavamo potrebe kupaca i kolega kroz zajednički cilj ispred pojedinačnog interesa.

Poštenje

Nastojimo da objektivno procijenimo svoje mogućnosti. Iznosimo istinito i precizno stanje stvari i ne prikrivamo greške. Cijenimo i ističemo zasluge svakog pojedinca.

Odgovornost

Držimo reč, ispunjavamo obaveze u dogovorenim rokovima i stojimo iza svojih odluka. Tačno i blagovremeno prenosimo informacije i obaveštavamo o ishodu posla ili o razlozima kašnjenja. Brinemo o zaposlenima i imovini firme.

Pozitivan stav

Sa vjerom u uspjeh ne odustajemo od cilja iako na prvi pogled deluje nedostižno. Uz vedar duh od problema stvaramo izazove i ličnim primjerom doprinosimo imidžu kompanije.

Lojalnost

Pripadamo zajedničkim vrijednostima i kroz povjerenje usvajamo promjene. Poštujemo propisana načela poslovanja i čuvamo poslovne tajne naše kompanije.

Đak Sport DOO Podgorica ©2024 Sva prava zadržana. Izrada SmartWeb Izrada Smart Web