CALL CENTAR

068 007 003

pon-pet 07:00h-15:00h

  • +10.000

    ARTIKALA

  • +100

    BRENDOVA

  • +700

    ZAPOSLENIH

Organizacione vrijednosti

Naše vrijednosti su definisali naši zaposleni. Naše vrijednosti su slika naše organizacione kulture i obrasca ponašanja svih zaposlenih bez izuzetka. Oslanjanjem na organizacione vrijednosti u svakodnevnom radu pomažemo jedni drugima u ispunjavanju naše misije. Za trenutno zaposlene, naše organizacione vrijednosti su mjerilo uspjeha i dio radnog učinka, za one koji tek treba da postanu naši zaposleni one su kriterijum za odabir. Praktikovanjem naših organizacionih vrijednosti posebno uvažamo potrebe naših kupaca i trudimo se da ih kupci osjete u našoj svakodnevnoj saradnji. Naše vrijednosti su proistekle iz univerzalnih moralnih načela i odabrane su tako da realno oslikavaju okruženje u kojem svakodnevno provedemo najveći dio svog dana.

Fleksibilnost

Prilagođavamo se promjenama u vremenu, mjestu i načinu rada. Uvažavamo potrebe kupaca i kolega kroz zajednički cilj ispred pojedinačnog interesa.

Poštenje

Nastojimo da objektivno procijenimo svoje mogućnosti. Iznosimo istinito i precizno stanje stvari i ne prikrivamo greške. Cijenimo i ističemo zasluge svakog pojedinca.

Odgovornost

Držimo riječ, ispunjavamo obaveze u dogovorenim rokovima i stojimo iza svojih odluka. Tačno i blagovremeno prenosimo informacije i obavještavamo o ishodu posla ili o razlozima kašnjenja. Brinemo o zaposlenima i imovini firme.

Pozitivan stav

Sa vjerom u uspjeh ne odustajemo od cilja, iako na prvi pogled djeluje nedostižno. Uz vedar duh, od problema stvaramo izazove i ličnim primjerom doprinosimo imidžu kompanije.

Lojalnost

Pripadamo zajedničkim vrijednostima i kroz povjerenje usvajamo promjene. Poštujemo propisana načela poslovanja i čuvamo poslovne tajne naše kompanije.

Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali se ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.

Đak Sport DOO, Podgorica | Adresa: Magistralni put NK-PG, 81000 Podgorica | PIB: 03020223 | Kontakt e-mail: onlineme@djaksport.com | Kontakt tel.: 068 007 003