Isporuka širom Crne Gore, za 2-3 radna dana.

Besplatna isporuka za kupovinu u iznosu preko 30,00 EUR

Plaćanje kreditnim karticama, pouzećem i avansno.

Kurirska isporuka na teritoriji Crne Gore

Rok Isporuke

Uobičajen rok za obradu porudžbine i isporuku je 1 do 2 radna dana, a maksimalno do 5 radnih dana.

Po završetku obrade Vaše porudžbine, za svaki poručeni artikal, na email adresu sa kojom ste registrovani na sajtu, biće prosleđeno obaviještenje o statusu porudžbine. U slučaju da je na porudžbenici više artikala, velika je vjerovatnoća da nemamo sve na jednom mjestu, pa se može desiti da obrada porudžbine ne bude završena u isto vreme i da isporuka paketa ne bude istog dana.

Svakako, status porudžbine možete proveriti slanjem zahtjeva, u kome je potrebno da nam navedete samo ID broj porudžbine na email onlineme@djaksport.com U najkraćem roku prosledićemo Vam odgovor.

Isporuka obično bude u naredna 2 radna dana od preuzimanja paket iz naše radnje ili magacina. Pošiljke preuzete petkom su na dostavi od ponedeljka. 

Rok isporuke može biti i duži od navedenog u vanrednim slučajevima poput velikih gužvi, pandemija, neprohodnosti puteva u slučaju vremenskih nepogoda i sl. Kurirska služba je u obavezi da isporuku vrši što efikasnije u skladu sa svojim mogućnostima i poslovnim kapacitetima.

Preuzimanje pošiljke

Kurirska služba isporučuje pakete na adresi navedenoj za dostavu u periodu od 8 do 16h. Potrebno je da u tom periodu budete dostupni na broj telefona naveden prilikom kreiranja porudžbine i da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u jednom navratu. Ukoliko niste na adresi prilikom prvog pokušaja dostave, ostaviće obaviještenje i paket na vašoj pošti u vašem gradu, da je preuzmete u narednih, maksimalno, 5 radnih dana.

Prilikom preuzimanja pošiljke preporučuje se da vizuelno pregledate paket. Ukoliko primijetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen ili postoji neslaganje u iznosu otkupnine odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite na broj 068 007 003 ili putem e-maila na adresu onlineme@djaksport.com.

Troškovi dostave

Dostava za porudžbine čija je ukupna vrednost preko 30,00 € je besplatna. Za porudžbine čija je ukupna vrednost do 30,00€ troškovi dostave iznose 3,00€.

Važno je naglasiti da se troškovi dostave obračunavaju isključivo na osnovu ukupne vrijednosti porudžbine, bez obzira koliko je artikala poručeno i koliko pošiljki se proslijeđuje na adresu navedenu za isporuku. Dostava se evidentira samo na jednom računu.

Ukoliko nakon kreiranja porudžbine, čija je ukupna vrijednost preko 30,00€, što znači da je dostava besplatna, odustanete od kupovine nekog artikla, čime se ukupna vrijednost porudžbine smanjuje na iznos ispod 30,00€, automatski će biti obračunati troškovi dostave u iznosu od 3,00€.

U slučaju zamjene poručenog artikla u nekom od naših maloprodajnih objekata, ukoliko kolege mogu obaviti zamjenu na licu mesta, zamjena je besplatna.

Ukoliko se zamjenski artikal šalje na adresu iz drugog maloprodajnog objekta, troškove dostave, u iznosu od 3,00€ snosi kupac.

U slučaju zamjene poručenog artikla, koju organizuju operateri kontakt centra preko kurirske službe, troškove preuzimanja proizvoda koji se menja i dostave zamjenskog artikla snosi kupac, što ukupno iznosi 6,00€.

PDV je uračunat u cijenu troškova dostave

Đak Sport DOO Podgorica ©2024 Sva prava zadržana. Izrada SmartWeb Izrada Smart Web