Isporuka širom Crne Gore, za 2-3 radna dana.

Besplatna isporuka za kupovinu u iznosu preko 30,00 EUR

Plaćanje kreditnim karticama, pouzećem i avansno.

Zamjena i povrat poručenog artikla

U skladu sa važećim Zakonom o zaštiti potrošača, artikal koji je poručen online kupac ima pravo da zamijeni za drugu veličinu, da zamijeni za neki drugi proizvod iz ponude ili da vrati da mu se vrati novac. Zamjena ili povrat je moguć u roku od 14 dana od dana prijema pošiljke, pod uslovom da artikal nije korišćen, da nisu skinute etikete i da je u originalnoj ambalaži. U suprotnom zamjena ili povrat nisu mogući.
Molimo Vas da artikal koji želite da zamijenite ili od čije kupovine želite da odustanete ne šaljete samoinicijativno, već isključivo u dogovoru sa zaposlenima.

Zamjena

Najefikasniji i najbrži način da izvršite zamjenu je da posetite prodavnicu Đak Sporta koja ja izdala vaš račun pošiljke, ponesete artikal koji Vam ne odgovara i račun koji Vam je stigao uz proizvod i naše kolege će Vam pomoći. Ukoliko imaju na stanju model i veličinu koja Vam odgovara zamijeniće Vam na licu mesta i u tom slučaju je zamjena besplatna.
Ukoliko kolege nemaju na stanju odgovarajući artikal, možete se uvidom u lager vidjeti da li ima u nekoj drugoj radnji i poručiti da stigne u radnji u kojoj ste aktivirali zamjenu, kroz par dana.
Ukoliko niste u mogućnosti da posjetite neku od naših prodavnica, možete nam uputiti zahtev za zamjenu na email adresu onlineme@djaksport.com i biće Vam prosleđene informacije na koji način vršite zamjenu.
Na raspolaganju je i mogućnost da pozovete naš kontakt centar i operater će vam dati sve informacije, u potencijalno organizovanje preuzimanja i slanja pošiljki.
U slučaju zamene poručenog artikla preko kurirske službe, troškove preuzimanja proizvoda koji se menja i dostave zamenskog artikla snosi kupac. Zamjena može potrajati do 7 dana.

Povrat

Ukoliko Vam ne odgovara artikal koji ste poručili i ne želite ništa drugo u zamjenu, možete ga vratiti, a mi ćemo Vam vratiti novac. Odustajanjem od ugovora oslobađate se svih obaveza, osim obaveze plaćanja troškova vezanih za slanje robe koja se vraća usled odustanka od ugovora.
Najefikasniji i najbrži način, bez dodatnih troškova, je da pošaljete paket nazad u Đak Sport radnju koja vam je poslala paket i račun koji Vam je stigao uz proizvod i naše kolege će organizovati sve potrebno.
Ukoliko niste u mogućnosti da posetite neku od naših prodavnica, možete nam uputiti zahtev za povrat na email adresu onlineme@djaksport.com i biće Vam prosleđen obrazac koji je potrebno popuniti i vratiti, kako bi organizovali povrat preko kurirske službe.
Treća mogućnost je da pozovete naš kontakt centar i mi ćemo organizovati da kurirska služba dođe i preuzme proizvod.
Naglašavamo da se novac vraća isključivo uplatom na tekući račun. Ukoliko je pri kupovini odabran način plaćanja pouzećem, neophodno je da prilikom posete radnji ili poziva kontakt centru pripremite broj računa na koji može biti izvršena uplata. Ukoliko je poručeno plaćeno elektronski povrat novca se obavlja na broj računa sa koga je i evidentirana uplata. U slučaju da je plaćanje obavljeno sa deviznog računa ili sa računa inostranih banaka nije moguće izvršiti uplatu na isti, već je neophodno dostaviti broj eurskog tekućeg računa. Rok za uplatu novca je 14 dana.

Đak Sport DOO Podgorica ©2024 Sva prava zadržana. Izrada SmartWeb Izrada Smart Web