CALL CENTAR

068 007 003

pon-pet 08:00h-16:00h

  • +10.000

    ARTIKALA

  • +100

    BRENDOVA

  • +700

    ZAPOSLENIH

KARIJERA

Naši zaposleni

Našu sportsku porodicu čini preko 700 zaposlenih u Srbiji, Crnoj Gori i regionu. Fleksibilnost, poštenje, odgovornost, pozitivan stav i lojalnost su mjerilo uspjeha i dio radnog učinka naših zaposlenih. Pored praktikovanja pomenutih organizacionih vrijednosti, izuzetna proaktivnost u poslu, optimizam i sportski duh samo su neke od karakteristika naši zaposlenih.  Velikim dijelom zahvaljujući međusobnom poštovanju zaposlenih u našoj sportskoj porodici i „fer igri“ Đak posluje stabilno preko 20 godina.

Ono što je specifično za Đak jeste da svi zaposleni bez obzira na poziciju u kompaniji vjeruju da je prodaja osnov svega i umiju da svoje znanje, vještine i sposobnosti stave u funkciju toga. Prodavac u maloprodajnom objektu je pozicija zbog koje cijela firma i cio sistem postoji i prepoznaje se kao jedna od najbitnijih pozicija u firmi.

Razvoj karijere u Đaku

Konstantno radimo na definisanju i poboljšanju poslovnih procesa, pravila i procedura kako bismo kvalitet rada podizali na viši nivo. Ovo je kontinuiran proces kojim se trudimo da idemo u korak sa aktuelnim poslovnim promjenama na tržištu, a ljudi su ključan faktor uspjeha na tom putu.

Đak ima jasan sistem napredovanja koji se aktivno primjenjuje i na pozicije u maloprodaji.  Među našim najboljim zaposlenima na menadžerskim pozicijama su upravo interno selektovani kadrovi iz redova prodavaca i drugih pozicija u maloprodaji.  Mi smo okruženje koje omogućava da zaposleni shodno trudu, zalaganju i postignutim rezultatima napreduju kroz sistem.

Zapošljavanje u Đaku

Zainteresovani kandidati koji vjeruju da je Đak pravo mesto za njih, svoju karijeru mogu započeti u maloprodajnim objektima ili u nekom od sektora direkcije. Nakon prikupljanja prijava i selekcije pristiglih biografija koje obavlja sektor za ljudske resurse, u odnosu na definisane kriterijume konkursa, kandidati koji ispunjavaju uslove učestvuju u standardizovanom procesu selekcije i po završetku dobijaju povratnu informaciju o ishodu prijavljivanja. Prilikom odabira kandidata za zaposlenje, podstičemo raznolikost i pružamo jednaku šansu svima.  Kao kriterijum za odabir potencijalnih zaposlenih koristimo propisane organizacione vrijednosti: fleksibilnost, poštenje, odgovornost, pozitivan stav i lojalnost.

Potencijalni Đaci

Ako u svakoj ,od naših 5 organizacionih vrijednosti ,možete 100% pronaći sebe i znate da iste ionako praktikujete u svom radu, onda ste dobrodošli da sa nama dijelite svakodnevne izazove u poslu koje naša djelatnost nosi.

Možete nam poslati Vaš CV na onlineme@djaksport.com ili putem pošte na adresu:

Đak Sport d.o.o. Podgorica 81000 
Magistralni put PG/NK bb

Trenutno otvorene pozicije nalaze se u nastavku.

Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmjenama. Svi prikazani artikli su dio naše ponude, ali se ne podrazumijeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.