Hummel nova kolekcija - trendi paleta jesenjih boja

Jesen! Doba godine kada se lišće menja, počinje da žuti, iz sunčanih dana prelazimo u one malo hladnije dane. Prva pomisao kada je sportska garderobe u pitanju je, koji su to sportski komadi koji će biti trendi ove sezone koji moraju da popune tvoj ormar. Ali jednog se uvek drži, udobnost i kvalitet na prvom mestu. Poznato je da jesen predstavlja najveći izazov kada je moda u pitanju.

Đak Sport je tu da ti otkloni svaku nedoumicu i da predloge kako da uvek u svakom trenutku, bez obzira na doba godine, budeš u trendu. 

HUMMEL će ispuniti sva tvoja očekivanja Novom kolekcijom. Danska tradicija u dizajnu prati jednostavan kroj, spaja nove trendove zajedno sa retro stilom omogućava ti urban izgled. Glavna karakteristika brenda Hummel je da obezbeđuje maksimalnu udobnost i kvalitet. Osnovni materijal koji se koristi pri izradi kako sport tako i lifestyle modela je pamuk , koji predstavlja bliskost sa prirodom. 

Boje koje preovladavaju za ovaj period godine, a koje su uvek u modi su mirne i toplije nijanse braon, sive, bele, zelene, prigušene roze, bordo, ali i zagasite žute i predstavljaju magične boje jeseni. Odabirom artikala iz Hummel nove kolekcije unesi paletu jesenjih boja u svoj ormar.

 

Vreme je za kvalitetan Shopping u tvojim omiljenim Đak Sport radnjama širom Srbije, gde te očekuje nova ženska i muška Hummel jesenja kolekcija prilagođena tvojim potrebama i željama. Vodi se time da pored estetskog momenta ceniš onaj pravi u kome su na prvom mestu kvalitet i trajnost sportskih odevnih komada.