Salomon kolekcija

Salomon nam pomaže da igramo napolju 365 dana u godini. Kako se naše aktivnosti i strasti na otvorenom razvijaju, Salomon ostaje uz nas. Pravi šampioni avanture, Salomon nas podstiču da ispunimo svoju potrebu za avanturom. Pomažu nam da postignemo naše ciljeve kroz svoje patike, skije i tehničku odjeću.

Video - https://www.youtube.com/watch?v=vPnYvYnJbr4

 Pored sjajnih proizvoda u ponudi, Salomon dijeli inspirativne i motivacione priče preko svog Salomon TV YouTube kanala i svojih sponzorisanih priča o sportistima. Oni daju zdrave sportske savjete kroz svoje radionice „Kako da trail trčimo“ i podstiču zajednicu da se uključi organizovanjem i podrškom događaja svjetske klase.

Salomon nas ohrabruje i podstiče da odvojimo vrijeme da izađemo napolje i igramo se. Bilo da ste ljubitelj planinskih sportova ili povremeni učesnik na otvorenom, izađite na svoja vrata i doživite zadovoljstvo aktivnosti na otvorenom.

Vreme je za igru.

  1. SALOMON PATIKE ALPHACROSS ZA ŽENE
    SALOMON PATIKE ALPHACROSS ZA ŽENE
    Već od 93,49 € Normalna cijena 109,99 €

    + 3% do 10% povrata bodova na Đak karticu

    15%
  2. SALOMON PATIKE ALPHACROSS ZA MUŠKARCE
    SALOMON PATIKE ALPHACROSS ZA MUŠKARCE
    Već od 93,49 € Normalna cijena 109,99 €

    + 3% do 10% povrata bodova na Đak karticu

    15%
  3. SALOMON ULTRA FLOW ZA ŽENE
    SALOMON ULTRA FLOW ZA ŽENE
    Već od 110,49 € Normalna cijena 129,99 €

    + 3% do 10% povrata bodova na Đak karticu

    15%
  4. SALOMON PATIKE X ULTRA 360 ZA MUŠKARCE
    SALOMON PATIKE X ULTRA 360 ZA MUŠKARCE
    Već od 106,24 € Normalna cijena 124,99 €

    + 3% do 10% povrata bodova na Đak karticu

    15%
  5. SALOMON PATIKE SPEEDCROSS ZA MUŠKARCE
    SALOMON PATIKE SPEEDCROSS ZA MUŠKARCE
    Već od 110,49 € Normalna cijena 129,99 €

    + 3% do 10% povrata bodova na Đak karticu

    15%

Salomon nastoji da smanji uticaj svojih aktivnosti na životnu sredinu. Oni stalno rade na održivijim i inovativnijim materijalima. Ili načine da dizajniraju svoje proizvode da zaštite ovo sjajno igralište koje je planeta Zemlja.

Veliki deo uticaja industrije obuće na životnu sredinu zavisi od životnog vijeka korišćenih materijala. Da bi produžio životni ciklus ovih materijala, Salomon istražuje nove materijale koje će koristiti u izradi svojih cipela.

Istražite naše ključne interne tehnologije koje oblikuju budućnost sporta:

Quicklace™,
ContraGRIP®,
SensiFit™,
chassisSYSTEM,
Index.

 

Salomon je nastao 1947 godine u srcu francuskih Alpa i smatra se rodnim mestom modernog alpinizma. Vođen strašću ka skijanju i inovativnom dizajnu, Francois Salomon i njegov sin George su dizajnirali i usavršili prve moderne ski vezove.

Tokom sledećih 60 godina, Salomon-ova posvećenost ka inovativnom  dizajnu i strast ka planinskim sportovima su stvorili široki spektar revolucionarnih novih koncepata ski vezova, ski cipela, skija i garderobe za alpsko i nordijsko skijanje. Salomon je lider i inicijator novih rješenja na polju obuće i garderobe, za avanturiste, planinare, i sve druge kojima je planina u srcu.

Danas, Salomon proizvodi se prodaju u preko 160 zemalja, a brand je postao globalna ikona. Kroz vrhunski dizajn, Salomon donosi inovacije i napredak u planinske sportove, pretvara nove ideje u djela i širi granice mogućeg. Salomonovo nasleđe, posvećenost i obaveza su povezani jednostavnim konceptom: vodeće proizvode za planinu proizvode ljudi koji žive na planini.

Salomon je deo Amer Sports grupe. Svjetski lider u proizvodnji sportske opreme grupacija Amer Sports obuhvata i Wilson, Suunto i Precor brendove. Amer Sports nudi tehnički naprednu sportsku opremu koja će poboljšati performanse aktivnih sportista i rekreativaca.