Oslobodi svog unutrašnjeg avanturistu i istraži prirodu - MERRELL AGILITY PEAK 5 GTX

Nema ništa uzbudljivije od trčanja u netaknutoj prirodi. Trail trčanje je idealan način da oslobodiš unutrašnjeg avanturistu kojeg poseduješ u sebi i istražiš svaki skriven kutak prirode, da li si spreman za to?

Da li znaš koje ti patike trebaju za takvu avanturu? Za početnike, koji nisu profesionalni sportisti, sve patike su lepe i udobne, ali razmisli, treba ti obuća koja je udobna, stabilna i spremna na određene prepreke. Jer suština je u tome da svako stopalo nije isto i neke patike ne mogu da ti pomognu u tom izazovu istraživanja prirode.

Kada se upustiš u ovako nešto, svaki korak postaje avantura. Ali treba biti pažljiv i sa sigurnošću birati ono što je dobro za tvoje zdravlje i dobrobit tvojih stopala, bez povreda. Svaka staza ima svoje mogućnosti i prilike, strme uspone, kamene podloge i prepreke koje treba savladati.

Aguility Peak 5 GTX ti omogućava da prevaziđeš najveće planine i dostigneš svoje zacrtane ciljeve. Ali upravo to je ono što ove patike čine tako posebnim. Nova 5 generacija je lakša, višenamenska patika koja nudi više amortizacije i bolje prijanja uz stopalo. Ovaj model patika ti pruža dobar oslonac u peti, bez klizanja, prijanja uz nogu i prati oblik stopala.

Gornji deo se sastoji od tekstilne mrežice u kombinaciji s Gore – Tex Invisible fit vodootpornom membranom koja stopalu pruža zaštitu.

Nova Float Pro pena u međuđonu je dodata kako bi pružila više mekoće i udobnosti pri svakom koraku. Ispod nožnih prstiju umetnuta je nova Rock Plate torzijska ploča koja dodaje dodatnu zaštitu za siguran korak po off-road i neravnom terenu.

Nova Vibram MegaGrip guma na đonu posebno je izrađena za osvajanje novih trkačkih predela. Flex connect tehnologija u prednjem delu đona pruža prirodniji osećaj kontakta s podlogom po kojoj trčite. Zaštitne kapice u prednjem delu Agility Peak 5 GTX patika štiti prste od kamenja i tvrde neravnomerne podloge. Mrežasta postava, uložak i vezice izrađeni su od 100% recikliranih materijala.

Mogućnost koju pruža Merrell model Agility Peak 5 GTX u prevazilaženju prepreka je osećaj uspeha koji je neprocenjiv. Osim fizičke koristi, trail trčanje pruža brojne mentalne dobrobiti. Kada se izoluješ od grada i uroniš u prirodu, mir i spokoj će preplaviti tvoje biće. Svaki udah svežeg vazduha postaje svežina za tvoju dušu.

Zato, oslobodi svog unutrašnjeg avanturistu i kreni u istraživanje prirode zajedno sa Merrell Agility Peak 5 GTX.