ANTA – Brend u kome kvalitet susreće strast prema sportu

Anta Sport brend koji postoji preko 30 godina. 1991. godine dva brata Ding krenuli su na preduzetnički put, ne sanjajući da će osnovati brend sa dugom tradicijom u proizvodnji sportske opreme.

Olimpijske igre u Sidneju su bile prekretnica za uspeh ovog sportskog  brenda. Sponzorisanje osvajača zlatne medalje je bila prva ikada marketinška strategija u influensingu.

 

Anta je poznata po svom visokom kvalitetu sportske garderobe, inovativnom dizajnu i podršci vrhunskih sportista. Brend je sponzor mnogih sportskih pojedinaca, uključujući i košarkašku reprezentaciju Kine ali i zapaženih NBA igrača Klay Thompsona i Gordon Haywarda.

Sa svojim širokim asortimanom patika, odeće i sportske opreme, Anta nudi stil, udobnost i performanse za sve sportske entuzijaste. Njihova posvećenost inovacijama i strast prema sportu čine ih jednim od vodećih brendova u industriji.

 

Multi-brend strategija

Fila je jedan od mnogih brendova koji je Anta Sport kupio. Njihov veliki portfolio brendova pokriva široku grupu potrošača, od dece do odraslih, od sportske do modne odeće. Međutim, kompanija Anta nije stala samo na brendovima kao što su Fila i Descente. Nakon preuzimanja Amer Sports Corporation, dodali su međunarodno priznate brendove kao što su Salomon, Suunto, Wilson i mnoge druge u svoj portfolio. 

 

Kada je u pitanju kvalitetna sportska oprema, Anta je brend koji se ističe. Korišćenje naprednih tehologija pri izradi sportske odeće pruža prozračne materijale koji imaju odličnu amortizaciju i optimalnu ventilaciju. Anta pridaje veliku pažnju dizajnu svoje odeće i trudi se da u svakom trenutku bude moderna, trendi i dostupni u različitim bojama i dezenima. Takođe, dizajn je usmeren na detalje kao što su elastični pojas, rajsferšlusi, džepovi i drugi elementi koji ti olakšavaju nošenje i korišćenje odeće tokom sportske aktivnosti. 

Od košarke do trčanja, raznovrsna ponuda proizvoda Anta-e zadovoljava potrebe različitih sportova i aktivnosti. Patike su izrađene da poboljšaju performanse i pružaju vrhunsku udobnost tokom treninga i takmičenja. Bez obzira na tvoje sportske aktivnosti, možeš se osloniti na Antu jer će ti pomoći da postigneš svoje najbolje rezultate. 

 

Ne gubi vreme! Poseti najbližu Đak Sport radnju ili potraži na sajtu i odaberi svoj omiljeni par Anta patika i sportske garderobe koja će te uvek držati u trendu. Oseti već danas šta znači vrhunski kvalitet i zašto Anta postaje jedan od omiljenih brendova širom sveta.